پنجره UPVC از تولید پروفیل تا ساخت پنجره: در فرآیند تولید پروفیل UPVC که از اکسترودر و قالب اکسترودر شروع میشود، استابلایزر نقشی اساسی دارد. هنگامی که زمان بازسازی خانه ها می شود، استفاده از پروفیل های UPVC برای پنجره ها نقش اصلی را ایفا می کند.
پنجره های یو پی وی سی نزد معماران داخلی و طراحان دکوراسیون منازل در اکثر کشورها بسیار محبوب هستند. در مقام مقایسه با پنجره های چوب یا آلومینیومی، برد با پنجره های یو پی وی سی است. این پنجره ها با ظاهری زیبا، عدم نیاز به تعمیرات و نگهداری و ماندگاری و عمر طولانی، در تمام دنیا مورد تقاضا است.
آیا تا به حال فکر کرده اید که ساخت و تولید پنجره های یو پی وی سی به چه صورت است؟ پاسخ به این سوال، نیازمند دانستن این موضوع است که یو پی وی سی چیست؟ و چه خواصی دارد؟
UPVC و متعلقات آنها
یو پی وی سی یک پلیمر مصنوعی است که کاربردهای زیادی در ساخت و ساز دارد. این ماده سبک وزن بوده و در دسترس است. انعطاف پذیری آن با افزودن نرم کننده ها افزایش می یابد. اگر نرم کننده اضافه نکنیم، محصول سفت و صلب تری خواهد شد. با توجه به اینکه قالب پروفیل یک کالای مصرفی است. قالب را از استیل ضد سایش 3Cr17 یا Din 1.2316 تولید میکنند. این قالب با این ساختار عمر طولانی تری خواهد داشت.
مراحل ساخت پنجره UPVC
UPVC ابتدا به شکل پودر است. در کارخانه، استابلایزر stabilizer به آن اضافه می شود و به حالت مذاب در آمده و در قالب پروفیل، به شکل مورد نظر در می آید. سپس پروفیل، وارد کالیبراتور شده و سپس در واتر تانک با آب به عنوان خنک کننده، سرد می شود. پروفیل ها با دستگاه برش، در اندازه های طولی مورد نظر بریده می شود. جوش حرارتی به اشکال مد نظر در خواهیم آورد. سپس برای ایجاد رفتارهای متفاوت و کارایی بیشتر در ساخت پنجره می توان مواد مختلفی به آن اضافه نمود. مثلا برای تقویت و استحکام، می توان پروفیل گالوانیزه استفاده کرد. قالب اکسترودر برای تولید در و پنجره یو پی وی سی استفاده می شود. این کالا مصرفی و بسیار کاربردی است.